News

kasper kristiansen
Stinne Bagge

Stinne Bagge

"Jeg har længe kigget på Jakobs utroligt smukke malerier, faldt for det psykedeliske udtryk.. Jeg skrev til Jakob om et ønske jeg havde til et maleri, jeg modtog billedet i går, og kan kun sige at det er PERFEKT!!! og jeg er så glad for det!!!! Det ikke sidste gang jeg bestiller et maleri hos Jakob, og jeg kan varmt anbefale ham"

Read more →


kasper kristiansen
Adam Bergmann Andreasen

Adam Bergmann Andreasen

"Vi forelskede os med det samme i denne dygtige kunstners værker med den psykedeliske stil. Vi har købt to malerier og detaljerne er utrolige fede med masser af dejlige farver og kontraster, og rammer helt plet i forhold til vores smag. Vi er meget tilfredse, det skaber virkelig ekstra liv i vores hjem! Jakob er desuden også en rigtig flink gut og har været meget hjælpsom og behagelig hele vejen igennem! Det er sandsynligvis ikke sidste gang vi køber et af hans værker."

Read more →


kasper kristiansen
Sanne Elkjær Skovgård

Sanne Elkjær Skovgård

"Jeg er totalt blæst tilbage over dine fantastisk smukke og ubeskrivelige fantasifulde malerier! Jeg er vild med at Jakob maler så mange smukke natur og dyre billeder. Man kan bestille lige hvad man ønsker, som der bliver lavet flere forskellige skitseforslag til. Super godt resultat som vi er rigtig glade for, tak for det gode samarbejde!"

Read more →

Recent Articles