Handelsbetingelser

AFTALEVILKÅR

Betaling

Bredahl Art modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron og Maestro.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Danmark – Kroner (DKK)

Bredahl Art benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Bredahl Arts egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Returpolitik

Kontakt Bredahl Art før du returnerer en vare. Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter leveringen. Varen skal være ubrugt og med ubrudt plombering. Hvis varen er ødelagt eller brugt, bliver den ikke refunderet. Sørg for at vedlægge kontakt oplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag. Bredahl Art anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Du modtager en tilbagebetaling fra Bredahl Art, hvis varen kan returneres. Hvis du betalte via faktura, har vi brug for et bankkonto nummer for at overføre pengene. Det er lettest at sende kontonummeret via mail.

Levering

Bredahl Art sender pakker med post eller fragtmand. Leveringstid er ca 1-8 dage. Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis.

Du skal sende din vare til:

Jakob Bredahl, Bredahl Art, Løvstikkevej 9., 8600 Silkeborg
Telefon: 26749516
E-mail: bredahlart@gmail.com

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.

Tilbagebetalingspolitik
Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Tilbagebetalinger
Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises. Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Forsinkede eller manglende betalinger
Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på bredahlart@gmail.com

Udsalgsvarer
Varer til normal pris kan refunderes. Det kan vores udsalgsvarer desværre ikke.

Ombytninger
Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på

bredahlart@gmail.com og sende din vare til:

Jakob Bredahl, Bredahl Art, Løvstikkevej 98600 Silkeborg
Telefon: 26749516

Anyday
Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:
www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper
 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse. Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem. Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved at kontakte os på mail eller telefon.

Mailmarketing
Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

Samtykke
Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål. Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

Tilbagetrækning af samtykke
Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på bredahlart@gmail.com

Offentliggørelse
Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.

Betaling
Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredje part muligvis dine kreditkort oplysninger til det formål.

Tredje parts tjenester
Som hovedregel vil de tredje parts udbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredje parts tjeneste udbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredje parts tjeneste udbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredje parts websted eller en tredje parts applikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

Links
Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

Sikkerhed
For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkort oplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

Indsamling af personoplysninger
Bredahl Art indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger. Hos Bredahl Art prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmesider. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i shoppen. Det kan f.eks. være hvilke sider du besøger, samt hvilke knapper mm. du bruger. Inden vi registrerer dine personoplysninger, vil du altid blive gjort opmærksom på det. De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse, information om dit indkøb og dine betalings oplysninger.

Hvad bruger Bredahl Art oplysningerne til?

Vi indsamler personoplysninger til brug for webshoppen, herunder behandling og fremsendelse af din ordre, at registrere dig til ønskede funktioner m.m., og til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

Vi indsamler din e-mailadresse for at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig når din ordre er afsendt. Dit navn og telefonnummer anbringer vi på en label, som placeres udenpå pakken med din ordre. Dette sker for at vi, eller vore eksterne distributører kan bruge disse oplysninger til at kontakte dig, hvis der er spørgsmål eller problemer i forbindelse med forsendelsen af din ordre, og for at der kan sendes en SMS/mail til dig med information om status på din forsendelse, eller information om at forsendelsen er afleveret til den valgte adresse/pakkeshop.

Bredahl Art behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring.

Ønsker du at vide hvilke informationer

Bredahl Art har indhentet, kan du sende en mail til bredahlart@gmail.com med en forespørgsel. Ønsker du at blive slettet i vores system, kan en mail ligeledes sendes til samme mail.

Myndighedsalder
Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.

Ændringer af aftalevilkår
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt. Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem. Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.